KASVOLYMFA

LYMFAHIERONTA KASVOILLE VODDER-TEKNIIKALLA

Lymfahieronta on hoitoa, jolla pyritään lymfa- eli imunestekierron edistämiseen. 1930-luvulla Tanskassa kehitetty Vodder-lymfa on kevyttä ja pumppaavaa hierontaa käsillä ja sormilla tehtynä, jolla saadaan imusuoniin pumppaus- ja imuvaikutus.

Lymfahieronta vaikuttaa aina koko elimistön lymfakiertoon paikallisestikin tehtynä eli kasvolymfakin on kokonaisvaltainen lymfahoito. Kasvolymfa sopii hyvin kaikenikäisille ja perusterveille. Lymfahoito poistaa turvotusta, parantaa ihon väriä ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa; toimii siis myös ”detox-hoitona”. Kasvolymfa on erinomainen antiage-hoito ikääntyvälle iholle ja soveltuu myös couperosa-iholle. Kasvolymfahoitoon ei kuitenkaan kannata yhdistää aktivoivia laitehoitoja, sillä verenkierron aktivointi kumoaa lymfahoidon vaikutuksen.

Lymfakierron toimivuudella on tärkeä merkitys elimistön kuntoon. Imutiejärjestelmän Iymfa- eli imusuonisto on imusolmukkeiden ja imusuonten muodostama elinjärjestelmä. Imusuonisto palauttaa verisuonista tihkuvan nesteen (=imuneste, lymfa) verenkiertoon. Jos tämä hieno järjestelmä on vaurioitunut tai ei toimi kunnolla, voi seurauksena olla turvotuksen lisäksi myös muita haitallisia ongelmia terveydessä. Lymfahoidossa saadaan siis palautettua tietyllä kaavalla tämä tihkunut imuneste takaisin verenkiertoon ja munuaisten suodattamana pois elimistöstä. Hoidon jälkeen saakin yleensä varautua käymään hieman tiheämmin vessassa.

Lymfahieronta kasvoille on erittäin rentouttava ja perinteinen hoitomuoto, jonka aikana helposti vaipuu ”nirvanaan”. Hoidon jälkeen on syytä levätä hetki ja juoda runsaasti vettä. Sarjahoidolla saadaan kestävämmät tulokset, mutta yhdelläkin hoitokerralla saadaan näkyvä tulos kasvoille.

Olen kertaamassa ja suorittamassa ProLymfa-kurssia ja siksi tämä Lumiannan uutuushoito nyt tutustumishintaan lokakuun aikana.

Varaa aikasi rentouttavaan lymfahoitoon Annikalta: http://lumianna.fi/ajanvaraus/

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista