Vieraskynä: Kirsi Aho

ANNIKAN HYVISSÄ KÄSISSÄ 15 VUOTTA

Annikan kanta-asiakas Kirsi Aho

Olen ollut Annikan asiakkaana viitisentoista vuotta. Heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien tunsin, että hän osaa ottaa tarpeeni huomioon aivan erityisellä tavalla. Olen atoopikko, jonka iho tulehtuu herkästi ja ihonhoitoni on aina ollut todella haasteellista ihotautilääkärin kanssa asioimista. Silti haluan välillä päästä myös kosmeettiseen hoitoon, ja Annika on siihen mitä sopivin ammattilainen. Hän tarkistaa aina alkutilanteen rauhallisesti ja ehdottaa omasta mielestään ihon kulloiseenkin kuntoon sopivinta hoitoa, joka poikkeuksetta rauhoittaa sekä mieleni että ihoni. Annikan kosketus on myös huumaavan rentouttava: useimmiten nukahdan noin viiden minuutin kuluttua siitä, kun hän on aloittanut hoidon taikakäsillään.

 

Nykyisin Annika tekee räätälöidyn kasvohoidon lisäksi minulle usein myös antiage-laitehoidon, lakkaa varpaankynteni niin että ne kestävät neljä viikkoa virheettöminä ja värjää ja muotoilee kulmani täydellisesti. Hän myös suosittelee uusia ihonhoitotuotteita ja meikkejä, joista tämänhetkiset suosikkini ovat hänen oman SnowAnna -luonnonkosmetiikkasarjansa kuorintavoide ja Jane Iredalen mineraalimeikki. Myös japanilainen Forlle’d ja amerikkalainen iS CLINICAL sopivat herkälle iholleni.

 

Vitsailemme usein siitä, että aikaa ei voi kääntää taaksepäin, mutta yritämme hidastaa ikääntymisen merkkejä niin hyvin kuin mahdollista, lempein keinoin. Minä hoidan ihoani sisältäpäin syömällä maitohappobakteereja ja ravinteita, Annika taas hoitaa ulkoiset työt upealla, eleettömällä tyylillään. Kaikki, jotka mahdollisesti jännittävät kosmetologia ja ammattilaishoitoja, voivat olla varmoja siitä, että Annikan käsissä ei joudu pettymään. Kiitos Annika näistä vuosista, olet korvaamaton tuki ja kaiken lisäksi luotettava, lojaali ystävä.

 

 

 

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista