Tuotteet

TULOKSELLISTA IHONHOITOA luotettavilla tuotesarjoilla:

-medikaalinen iS CLINICAL

-japanilainen Forlle’d Hyalogy

-suomalainen SnowAnna® luonnonkosmetiikkasarja

  • Lisäksi tuotevalikoimissa laadukkaat ja luonnolliset jane iredale -mineraalimeikit.
  • Lahjakortit kosmetologille ja hierojalle. Lahjakortti on aina mieluisa ja henkilökohtainen lahja!
  • Lahjakortit kosmetologille tai tuotteisiin sekä SnowAnna -luonnonkosmetiikkatuotteet kätevästi myös verkkokaupasta. (Hierojan lahjakortit vain noutamalla.)
  • Verkkokaupassa on Klarna-maksupalvelut, ostomahdollisuus myös pitkällä maksuajalla!

Ilmoitathan etukäteen (jos mahdollista) kun olet tulossa ostoksille, ovi usein kiinni hoidon aikana varmistaakseni täyden mahdollisuuden rentoutumiseen. Voit myös varata ajan tuote-esittelyyn: 050 4434075 / Annika

Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja tutustumaan!


 

 iS CLINICAL – TEHOKASTA IHONHOITOA

Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, monien julkkistenkin suosikki, iS Clinical on korkealaatuinen tuotesarja, jossa on taustalla mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.

Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja.

iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

iS CLINICAL® -tuotteet testataan ainoastaan ihmisillä. INNOVATIVE SKINCARE® on sitoutunut tuotteiden testaukseen eläimiä vahingoittamatta. Yhtä lailla he ovat sitoutuneita asiakkaiden terveydestä ja turvallisuudesta huolehtimiseen ja tuovat markkinoille ainoastaan tuotteita, jotka täyttävät niiden maiden säännökset, joissa tuotteita myydään. Tuotteissa ei käytetä eläinproteiinia, kaikki tuotteet ovat kasvipohjaisia.

INNOVATIVE SKINCARE® on koonnut joukkoihinsa maailmanluokan asiantuntijatiimin, joka koostuu tunnetuista farmaseuteista, genetiikan asiantuntijoista, biologeista, biokemisteistä ja lääkäreistä jotka ovat kehittäneet tämän päivän merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon ja ikääntymisen haittoja estäviä lääkkeitä.

iS CANCER CARE program on INNOVATIVE SKINCARE®:n syöpäjärjestöjen toimintaa tukeva ohjelma, joka tukee aktiivisesti syövästä kärsivien parantumista ja elämisen laatua.


Forlle’d Hyalogy

Tuloksellista ihonhoitoa / luxury anti-ageing skincare

banner_White_500x366 Pienimolekyylinen hyaluronihappo :

Nobel palkitun Forlle’din käyttämän teknologian kehitti tunnettu japanilainen tiedetutkija Koichi Tanaka. Ammattitasoiset Forlle’d Hyalogy-tuotteet sisältävät mm.pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Forlle’din hyaluronihappo imeytyy dermikseen asti ja muodostaa ihoon monikerroksisia kosteusvarastoja, eikä se häiritse tai lamauta elimistön omaa hyaluronihappotuotantoa. Teknologia on suojattu patenteilla maailmanlaajuisesti.

Tehokkaat ja kosmeseuttiset ihonhoito -tuotteet: AKTIIVISTA KOSMETIIKKAA

Forlle’din tuotteita tarvitaan hyvin pieni määrä ja tuotteet riittävät kotikäytössä noin kolme kertaa pidempään kuin sama määrä tavallista kosmetiikkaa. Tuotteet antavat pitkäaikaisen ja tuloksellisen vaikutuksen ihoon! ”Hyaluronihappo on ihon luontainen ainesosa. Se sitoo kosteutta ja ylläpitää ihon kosteus- tasapainoa. Iän myötä hyaluronihapon varannot hupenevat. Luontaisen hyaluronihapon molekyylit ovat sen verran isoja, että kosmetiikkatuotteissa hyaluronihappoa on perinteisesti käytetty vain ihon pinnan kosteutukseen. Hyalogy –sarjan pienimolekyylistä hyaluronihappoa sisältävät ihonhoitotuotteet pystyvät kulkeutumaan ihon sisään, pintakerroksia syvemmälle. Nämä tuotteet tulevat muuttamaan tapamme hoitaa ihoa.” -Kanon Shirouzu; Lääkäri, lääketieteiden tohtori, ihotautisairaalan johtaja, Japanin ihotautilääkäriliiton jäsen.


SnowAnna® LUONNONKOSMETIIKKA

Aitoa suomalaista ja puhdasta luonnonkosmetiikkaa. FI-Natura sertifioitu.

SnowAnna malli Niina Backman

SnowAnna -luonnonkosmetiikkasarja rakkaudesta Suomen luontoon!

Suomen luonto ja metsät sisältävät valtavan rikkauden, jolla voidaan hoitaa kauneutta sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ulkoista kauneudenhoitoa luonnonmukaisilla ja puhtailla suomalaisilla raaka-aineilla edustaa kotimainen SnowAnna -luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan vaikuttavina raaka-aineina ovat mm. ravintorikkaat marjat, kasvit ja yrtit, sekä koivunmahla ja hunaja, jotka Pohjolan ainutlaatuisessa ilmastossa saavat todellisen superfood-ominaisuutensa ja ovat siksi niin arvokkaita myös ihonhoidossa. Raaka-aineiden suuri kotimaisuusaste erottaakin SnowAnnan useimmista muista kotimaisista sarjoista.

SnowAnna on Kauneushoitola Lumiannan Annikan ideoima oma sarja, jonka tuotekehitys ja -valmistus suomalaisessa marja- ja luonnonkosmetiikkaan erikoistuneessa yrityksessä takaavat hyvän laadun, hoitavuuden ja siedettävyyden. SnowAnna suosii suomalaista työtä.

 

SnowAnnan kasvomalli Niina Backman (juontaja/malli) kertoo tuotteiden käyttökokemuksestaan:
”Vuosien varrella olen kokeillut useita ihonhoitotuotteita ja kerta toisensa jälkeen palannut aina takaisin samaan vanhaan. Varsinkin talvella ihoni on kuiva ja tarvitsee sitä hoitoa ja kosteutta. Työni puolesta on myös tärkeää että hoidan ihoani hyvin ja oikein. Kokeiltuani SnowAnnan tuotteita ei tarvitse enää palata vanhaan.
Pesen kasvoni FOREST puhdistusgeelillä, sen jälkeen puhdistan FLOWER kasvovedellä, joka ihanasti kirkastaa. Aamuisin laitan BLUEBERRY kasvovoiteen alle vielä muutaman tipan MULTIVITAMIN kauneusseerumia antamaan heleyttä. Yövoiteena käytän CLOUDBERRY kasvovoidetta, joka hoitaa ihoa runsaan koostumuksensa takia ja tuntuu taivaalliselta kasvoilla työpäivän päätteeksi. Talvella lisään välillä voiteen alle ravitsevaa BERRIES öljyseerumia.
Yksi lemppareistani on HONEY kuorintanaamio. Yleensä kuorinnan jälkeen iho tuntuu kireältä ja kuivalta , mutta HONEY jättää pehmeän ja voidemaisen olon iholle. Myös mieheni Lore on ihastunut tuotteisiin!”

 

SnowAnna luonnonkosmetiikkatuotteet

 

Lisätietoa SnowAnna -luonnonkosmetiikkasarjasta: snowanna.fi

SnowAnna verkkokauppa: snowannashop.mycashflow.fi

Nauti Suomen luonnon voimasta, myös ihollasi!

 

http://www.instagram.com/snowannaskincare

 

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa - SnowAnna

 

 


 

 

 

 

jane iredale -LUONNOLLISET MINERAALIMEIKIT 24-Karat Gold Dust.Gold 9.9gr Laadukkaat ja ihoa hoitavat raaka-aineet takaavat tyytyväisyyden mineraalimeikin toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen. Tuotteet sisältävät myös vitamiineja, antioksidantteja sekä hyvän suojakertoimen. Meikkipohjat ovat puhtaita mineraaleja ilman täyteaineita, kuten talkkia, eivätkä tuki ihohuokosia. Useita sävyvaihtoehtoja!

 

 

 

Kauneushoitola Lumianna, Arkadiankatu 10, 00100 Helsinki