METSÄ PARANTAA

METSÄ PARANTAA!

Metsässä ja luonnossa oleilun on todettu ehkäisevän sairauksia ja helpottavan mm. stressiä. Jo 20 minuutin samoilu metsässä laskee verenpainetta ja lisää endorfiinin tuotantoa. Ilmankos olo alkaakin aina helpottua kun pääsee luonnon helmaan. Itselleni erityisesti on tärkeää päästä säännöllisesti mökille puhtaan luonnon keskelle hengittämään ikihonkien voimaannuttavaa tuoksua ja nauttimaan luonnon antimista.

Osittain myös tästä syystä lähti idea omasta luonnonkosmetiikkasarjasta, joka olisi mahdollisimman puhdasta luonnonkosmetiikkaa kotimaisista luonnon raaka-aineista. Valmistettu siis tutuista raaka-aineista joita myös mökillä käydessäni olen aina luonnossa tutkaillut. Lisäksi minua tietysti kiinnostaa ihonhoidon ammattilaisena luonnon antamat mahdollisuudet tulokselliseen ihonhoitoon ja jo aikoinaan(1999) kosmetologikoulussa aiheesta kiinnostuneena tein lopputyön fytoterapiasta.
Nyt marraskuussa 2017, Suomi 100 juhlavuoden aikana, tämä haaveeni omasta tuotesarjasta on toteutumassa ja valmistumassa on Lumiannan oma SnowAnna® luonnonkosmetiikkasarja, jossa suomalainen metsämaailma tulee lähelle mm. tuotteiden luonnollisissa tuoksuissa: koivunkuoriuute ja katajanmarja esimerkkinä. Kasvojenhoitoon suunnatuissa tuotteissa vaikuttavina raaka-aineina ovat kotimaiset todella vitamiinirikkaat ja hyviä omegaöljyjä sisältävät marjat sekä fytoterapeuttiset kasvit ja yrtit, luonnon eliksiiri koivunmahla, sekä lähituotettu hunaja. Eli kokonaisuus on superfoodia iholle! SnowAnna-tuoteideani kehittää ja valmistaa suomalainen marja- ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut valmistaja, mikä takaa myös tuotteiden hyvän siedettävyyden, laadun ja hoitavuuden. SnowAnna® suosii suomalaista työtä!
Lisätietoa SnowAnna® luonnonkosmetiikkasarjasta ja verkkokauppa löytyy täältä: snowanna.fi

Nautitaan Suomen luonnon voimasta myös iholla!

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista