KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Jäsenkorjaus sanana kuulostaa vähän hurjalta, mutta Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu pehmytkudosten hellävaraiseen käsittelyyn eli mobilisaatioon ja on nimisuojattu. Sitä on tieteellisesti tutkittu Kuopion yliopistossa – saatu erit. TULE-sairauksiin parempaa apua kuin hieronnasta ja fysioterapiasta ja pystytty vähentämään lääkehoitoa ja jopa ehkäisemään leikkauksia.

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa käsitellään aina koko kroppa jaloista päähän saakka. Lihakset, lihaskalvot ja sidekudokset pehmitellään ja vieheasennot korjataan ilman niksautteluja eli manipulaatiota. Kokonaisvaltaisen hoidon ansiosta vaikutuskin on pitkäaikainen. Kudosnesteet, hermosto ja verisuonetkin pääsevät paremmin tekemään tehtäviään.

Autonomisen hermoston kautta hoidon vaikutus ulottuu sisäelimiin asti sekä ravintokierron vapauttamisen ansiosta solutasolle asti. Liikkeet tehdään rauhallisesti eikä käytetä liikaa voimaa, jotta lihakset pysyvät rentoina eikä niihin tule vastajännitystä. Selkähoito tehdään tuolilla istuen, jolloin esim. toiminnalliset skolioosit saadaan helposti suoristettua.

Lisätietoa osoitteesta www.kansanlaakintaseura.fi. Sieltä voi mm. etsiä paikkakunnittain kaikki hoitajat.

 

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista Merkitty: ,