Tuotteet

LAADUKKAAT IHONHOITO -tuotteet: Forlle’d Hyalogy ja Pevonia Botanica; tuloksellista ihonhoitoa!

Lisäksi tuotevalikoimissa laadukkaat ja luonnolliset jane iredale -mineraalimeikit, sekä kotimaiset ja luontaiset Arctic Nutrition WildFood-ravintolisät!

Lahjakortit kosmetologille tai hierojalle.

Ilmoitathan etukäteen (jos mahdollista) kun olet tulossa ostoksille, ovi usein kiinni hoidon aikana varmistaakseni täyden mahdollisuuden rentoutumiseen. Voit myös varata ajan tuote-esittelyyn: 050 4434075 / Annika

Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja tutustumaan!

Kanta-asiakas Niina Backman tutustumassa tuotteisiin: Niina Backman Lumianna kosmetiikka

 

Forlle’d Hyalogy

Tuloksellista ihonhoitoa / luxury anti-ageing skincare

banner_White_500x366 Pienimolekyylinen hyaluronihappo Nobel palkitun Forlledin käyttämän teknologian kehitti tunnettu japanilainen tiedetutkija Koichi Tanaka. Ammattitasoiset Forlle’d Hyalogy-tuotteet sisältävät mm.pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Forlle’din hyaluronihappo imeytyy dermikseen asti ja muodostaa ihoon monikerroksisia kosteusvarastoja, eikä se häiritse tai lamauta elimistön omaa hyaluronihappotuotantoa. Teknologia on suojattu patenteilla maailmanlaajuisesti.

Tehokkaat ja kosmeseuttiset ihonhoito -tuotteet: AKTIIVISTA KOSMETIIKKAA

Forlle’din tuotteita tarvitaan hyvin pieni määrä ja tuotteet riittävät kotikäytössä noin kolme kertaa pidempään kuin sama määrä tavallista kosmetiikkaa. Tuotteet antavat pitkäaikaisen ja tuloksellisen vaikutuksen ihoon!Hyaluronihappo on ihon luontainen ainesosa. Se sitoo kosteutta ja ylläpitää ihon kosteus- tasapainoa. Iän myötä hyaluronihapon varannot hupenevat. Luontaisen hyaluronihapon molekyylit ovat sen verran isoja, että kosmetiikkatuotteissa hyaluronihappoa on perinteisesti käytetty vain ihon pinnan kosteutukseen. Hyalogy –sarjan pienimolekyylistä hyaluronihappoa sisältävät ihonhoitotuotteet pystyvät kulkeutumaan ihon sisään, pintakerroksia syvemmälle. Nämä tuotteet tulevat muuttamaan tapamme hoitaa ihoa.” -Kanon Shirouzu; Lääkäri, lääketieteiden tohtori, ihotautisairaalan johtaja, Japanin ihotautilääkäriliiton jäsen.

PE-ART-PevBlkLogo-Adj-wTag

Pevonia Botanica

Pevonia Botanica on yksi maailman tunnetuimpia spa-sarjoja ja se on käytössä ylellisimmissä spa- ja kylpyläkonsepteissa ympäri maailmaa. Tuotteet hemmottelevat kaikkia aisteja samalla kun ne hoitavat kehoa ja ihoa. Eteeriset öljyt ja kasviuutteet luovat mietoja tuoksuelämyksiä, ja ylellisillä, uusimmalla teknologialla valmistetuilla ihonhoito -tuotteilla saavutetaan ainutlaatuisia ja tuloksellisia hoitotuloksia. Pevonian Botanican tuotteilla luodaan unohtumattomia spa-elämyksiä, aina uudelleen ja uudelleen.

Luonnon puhtaimmat raaka-aineet yhdistettynä innovatiivisiin valmistusmenetelmiin antavat näkyviä ihonhoito -tuloksia sekä unohtumattomia spa elämyksiä.  Pevonialla on oma Go Green -ohjelma, joka takaa tuotteissa luonnon  puhtaimmat raaka-aineet maalta ja merestä sekä sen, ettei tuotteita testata eläimillä. Pevonia myös ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja.

 

Pevonia_LumaSpaLadyWM_web       Pevonia_StemCellsLine_web

Pevonia_MarbleStepLady_web

AN-logo

WildFood-Vital                     Wild Food Extreme   WildFood-Elixir                  WildFood-tuotteet  

 

 

 

 

jane iredale -LUONNOLLISET MINERAALIMEIKIT 24-Karat Gold Dust.Gold 9.9gr Laadukkaat ja ihoa hoitavat raaka-aineet takaavat tyytyväisyyden mineraalimeikin toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen. Tuotteet sisältävät myös vitamiineja, antioksidantteja sekä hyvän suojakertoimen. Meikkipohjat ovat puhtaita mineraaleja ilman täyteaineita, kuten talkkia, eivätkä tuki ihohuokosia. Useita sävyvaihtoehtoja!

 

 

 

forlled.fi

pevonia.fi

janeiredale.fi