Ajankohtaista

Kauneushoitola Lumianna suosittelee:

TEHOKKAITA TULOKSIA MIELLYTTÄVÄSTI: ZONER ANTIAGE TRILOGY

Miellyttävä sekä tehokas uutuuslaitehoito Zoner: kiinteyttää, antaa täyteläisyyttä ja häivyttää ryppyjä täysin kivuttomasti ja ilman toipumisaikaa! Nyt vieläkin tehokkaampana Hyalogy Lift 3D-seeruminaamion kanssa(mesoporaatio)!

Kolmivaiheinen ANTI AGE-kasvohoito sisältää:Zoner_kasvohoito_RF

 1. RADIOLIFT: RF-radiofrekvenssi täyttää ja liftaa ihoa välittömästi käsittelyn jälkeen. Lämpö stimuloi omaa kollageenituotantoa ja vaikutus jatkuu hoidon jälkeen usean kuukauden ajan.
 2. BIOSTIMCELL: valobiostimulaatio madaltaa juonteita, parantaa kudoksen rakennetta, parantaa ihonsävyä ja soluaineenvaihduntaa.
 3. MESOPORAATIO: aktiiviaineiden tehokas imeytys elektroporaation avulla syvemmälle ihoon ilman kipua, ihon rikkoutumista ja tulehdusriskiä verrattuna perinteiseen neulamesoterapiaan.

Zoner-kasvohoito on miellyttävä ja hellä, mutta tehokas hoito ikääntyvälle iholle! Sopii kaikille ihotyypeille. Nyt tehostettuna 3Dlift-seeruminaamion imeytyksellä!

Suositeltavaa sarjahoitona 3-6 kertaa n. 10 päivän välein. 155€/hoito, 6.hoito -50%!

Ajanvaraus Zoner-hoitoon tästä: ajanvaraus

Puhelinajanvarauksella myös aamu- ja ilta-aikoja: 0504434075

Nimetön-12Zoner esite-3

UUSI HOITO LUMIANNASSA toukokuussa:

Lumafirm Lift&Glow -vartalohoito 75min 110 €: Pevonia erikoishoito koko vartalolle sis. kosteuttavan ja elvyttävän seerumin, hieronnan ja naamion. Vaikuttavina luonnonmukaisina raaka-aineina mm. durra, sitruuna, soija, hunajakennovaha, c-vitamiini ja ”pitkän iän eliksiiri” kambutsa. TERVETULOA OTTAMAAN KESÄ VASTAAN RENTOUTUMALLA TULOKSELLISESSA HOIDOSSA! ERINOMAINEN MYÖS KESÄMORSIAMELLE!

LumaBodyImage_wl

 

UUTTA : Forlle’d  AC Clear -ihonhoitosarja aikuiselle epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle!

AC Clear -ihonhoitotuotesarjan innovatiiviset yhdisteet ja ainutlaatuiset pienmolekyyliset aineosat:

 • suojaavat tulehduksilta
 • normalisoivat ja tasapainottavat talintuotantoa
 • suojaavat bakteereilta, viruksilta ja sienitulehduksilta mikrobitasapainoa parantaen
 • edistävät ihon uusiutumista
 • täydentävät ihon kosteustasapainoa ja kollageenin muodostusta

Hyalogy AC Clear -tuotesarjan tuotteet on tarkoitettu päivittäiseen pitkäkestoiseen käyttöön, jolloin tuotteiden yhteisvaikutus antaa pitkäkestoisen suojan tulehduksia vastaan sekä vähentävät ihon rasvaisuutta.

Odotettu ja loistava uutuus nimenomaan aikuiselle naiselle, sillä epäpuhtaan ihon hoitaminen on hankalampaa ihon ollessa jo ohentunut ja uudistumiskyvyn hidastunut vaikka talintuotanto ja tulehdukselliset reaktiot saattavat pysyä samana. Esim. aikuisiän akne, myös rosacean rauhoittamiseen!

Hyalogy AC clear lotion 120ml

Hyalogy AC clear essence 30ml

Hyalogy AC clear cream 50ml

 

 

HIERONTAPALVELUT(tarvittaessa) VIIKONLOPPUISIN(pe-la-su) ja jokatoinen TIISTAI

Varaa aika hierontaan: 045 6383961  / Koulutettu hieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja Kristiina Hampaala         

hieronta        kivet 2

AJANKOHTAISTA IHONHOITOA  TALVEEN:

 • MEDICALIA KEMIALLISET KUORINNAT

ME-ART-Medicalia-Bk485Logo_web

Kemiallinen kuorinta on ihon pintakerroksen poistamista, jonka jälkeen iho on kirkkaampi, tasaisempi sekä tiukempi. Medicalia kuorinnat kuuluu Yhdysvaltalaisen Medicalia Clinical Skincare ihonhoitosarjaan, joka on kehitetty erityisesti ihotautilääkärien ja plastiikkakirurgien käyttöön. Kemiallinen kuorinta miedoilla orgaanisilla hapoilla on aina sarjahoito, valittavana 3 vaihtoehtoa:ME-IMG-CHAUT_3RETOUCH_CM_web

 • MEDICALIA LACTO PEEL : kaikille ihotyypeille sopiva kevyt maitohappo-kuorinta aloittaa sarjahoidon ja sopii myös kertahoitona heleyttämään ihoa = tuhkimohoito!
 • LPS PEEL :  parantaa merkittävästi ihon pintaa ja tasoittaa juonteita. Vaalentaa hyperpigmentaatiota, pienentää ihohuokosia sekä vähentää aknearpia. Sopii myös aknen hoitoon.   Ei suositella herkälle iholle.
 • YOUTH RECOVERY PEEL : erinomainen ikääntyvän ihon hoitoon. Madaltaa tehokkaasti ryppyjä ja juonteita, lisää elastisuutta ja tasoittaa ihon sävyä sekä kirkastaa. Auringon vaurioittamalle, valovaurioituneelle iholle, ei suositella herkälle iholle.

Medicalia-kuorinnat 95€/hoito. Lisätietoa: 0504434075

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN  SPA-HENKISEEN IHONHOITOSARJAAN!

Pevonia Botanica on korkealuokkainen ja tuloksellinen ihonhoitosarja, jonka puhtaat raaka-aineet löytyvät luonnosta. Yhdistettynä uusimpiin, turvallisiin ja innovatiivisiin valmistusmenetelmiin saadaan näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia spa-elämyksiä.

 

 

Pevonia_LumaSpaLadyWM_web                    PE-ART-PevBlkLogo-Adj-wTag

 

SYVÄRENTOUTTAVA MERIDIAANIHIERONTA NYT MYÖS PIDEMPÄNÄ HOITONA: 1,5 h 80 €

ajanvaraus hierontaan: Kristiina 045 6383961

Niina Backman Lumianna Hieronta

 

Kotimaiset ja korkealaatuiset Arctic Nutrition WILD FOOD -ravintolisät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tervetuloa maistamaan!    WildFood-Vital

 • ARCTIC SUN  D-vitamiini- ja tyrnimarjavalmiste
 • ARCTIC OILS omega-rasvahappovalmiste(mustaherukan ja tyrnin siemenöljyistä sekä kalaöljystä)
 • BOOSTER nonihedelmä-puolukkavalmiste
 • EXTREME spirulina-mustikkavalmiste
 • ELIXIR kotimaiset marjat ja yrtit
 • VITAL ternimaito-mustikkavalmiste

 AN-logo

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN!